Samsunspor'un, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla deplasmanda yaptığı karşılaşma, Samsun'un sadece şehir merkezinde değil, ilçelerinde de büyük bir heyecanla takip edildi. Terme Belediyesi, ilçe meydanına kurduğu dev ekranla Termeli vatandaşlara bu tarihi maçı izleme fırsatı sundu. Maç sonunda takımın mağlubiyetine rağmen umutların tükenmediğini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Samsunspor'umuz sadece bir maç oynamadı, tarihimize yeni bir sayfa ekledi" dedi.
TERME'DE BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

Samsunspor'un Avrupa'daki mücadelesini izlemek isteyen Termeliler, meydanı doldurarak maçı büyük bir coşkuyla takip etti. Kırmızı-beyazlıların ilk yarıda bulduğu golle büyük sevinç yaşayan taraftarlar, maçın 2-1'lik mağlubiyetle sona ermesinin ardından meydanı üzüntülü fakat umutlu bir şekilde terk etti. Maç boyunca tezahüratlarla takıma destek veren Termeliler, tribün atmosferini aratmayan bir ortam oluşturdu.
BAŞKAN KUL'DAN ANLAMLI SÖZLER
Maçın ardından bir açıklama yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsunspor'un Panathinaikos karşısında sergilediği mücadeleden gurur duyduklarını belirtti. Kul, "Panathinaikos karşısında mağlup olsak da, sergilediğimiz mücadele, rövanş maçına dair umutlarımızı artırdı" diyerek takımın ikinci maçta turu geçme şansının yüksek olduğunu ima etti. Başkan Kul, ayrıca maçı izlemek için meydanı dolduran tüm Termelilere teşekkür ederek, sergilenen birlik ve beraberlik ruhunun galibiyetten daha değerli olduğunu söyledi.
Zekai Anıl
