Samsunspor'da gözler, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanacak tarihi Panathinaikos maçına çevrildi. Kırmızı-beyazlı ekip, 21 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynanacak ilk maçın hazırlıklarına bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Samsunspor, tarihi Avrupa kupası maçı için top başı yaptı. Taraftarların ve camianın heyecanla beklediği karşılaşma öncesi ilk çalışma, teknik heyet ve futbolcuların yüksek konsantrasyonu ile gerçekleşti.
REIS YÖNETİMİNDE İLK ÇALIŞMA

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirilen günün antrenmanı, yaklaşık 1 saat sürdü. Alman teknik adamın, oyuncularıyla sık sık toplantı yaparak maçın önemine dikkat çektiği öğrenildi.
YENİ TRANSFERLER TAKIMLA BİRLİKTE

Antrenmanın en dikkat çeken detayı ise takıma yeni katılan oyuncuların da sahada yer alması oldu. Samsunspor'un yeni transferleri stoper Toni Borevkovic, orta saha oyuncusu Afonso Sousa ve kaleci Albert Posiadała, takımla birlikte ilk çalışmasına katılarak uyum sürecine başladı.
Anadolu Ajansı