Samsunspor’un yeni transferi Elliot Watt, İskoçya’dan kalan 4 maçlık cezası nedeniyle Trendyol Süper Lig’in ilk 4 haftasında forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlı oyuncu Göztepe, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve Kocaelispor karşılaşmalarında takımını yalnız bırakacak.
Samsunspor’un yeni transferi Elliot Watt için Süper Lig öncesinde kötü haber geldi. İskoçya’dan kalan 4 maçlık cezası nedeniyle orta saha oyuncusunun cezasının kaldırılması için yapılan girişimler sonuçsuz kaldı.
GÖZTEPE MAÇINDA FORMA GİYEMEYECEK

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak. Ancak yeni transfer Elliot Watt, devam eden cezası nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecek.
Watt’ın cezasının kaldırılması için yapılan başvurunun sonuçsuz kaldığı öğrenildi.
CEZANIN KALDIRILACAĞI KURUM FESHEDİLDİ

Edinilen bilgilere göre cezanın kaldırılması konusunda yetkili olan İskoçya Futbol Federasyonu bünyesindeki kurumun feshedilmiş olması, sürecin Samsunspor açısından çözümsüz kalmasına neden oldu. Bu gelişmenin ardından Watt’ın İskoçya’dan kalan 4 maçlık cezasını Süper Lig’de çekmesi kesinleşti.
Kaynak: Hüsnü Can ARMUTÇU