Samsunspor'da 'Kuzeyin Sultanları' güçlü geliyor!
Paylaş

Samsunspor'da 'Kuzeyin Sultanları' güçlü geliyor!

Samsunspor Voleybol, Konelsis Enerji ile sponsorluk anlaşması imzalarken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kuzeyin Sultanları dış transferde 6 sporcu ile anlaşmaya vardı. Samsunspor Kulübü Başkan yardımcısı Fazlıhan Carus, lige daha da güçlü geldiklerini söyledi. 

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yeni sezonda Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Samsunspor Voleybolda transfer çalışmaları da sıkı bir şekilde devam ediyor. Yeni sezon için Konelsis Enerji ile sponsorluk sözleşmesi yapan Kuzeyin Sultanları, 2026-2027 sezonuna daha güçlü bir kadro ile başlamayı hedefliyor. Samsunspor Kulübü Başkan yardımcısı Fazlıhan Carus, Konelsis Enerji’nin sponsorluğunda ligde daha da güçlü olacaklarını söyledi.

Fazlıhan Carus

İMZALAR HAFTAYA ATILACAK

Dış transferde 7 oyuncu ile anlaşma sağladıklarını ifade eden Carus, "İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Her yıl ve her kulüpte olduğu gibi bizde de ayrılıklar oluyor. Geçen sezonki kadrodan yolumuzu ayırdığımız oyuncular oldu. Dış transferde 7 sporcu ile anlaştık. Akademimizden de 4 sporcumuzu A takıma adapte ettik. Hafta içinde düzenleyeceğimiz törenle isimleri kamuoyuna açıklayacağız" şeklinde konuştu.     

Kadınlar Voleybol 2. Ligi 2026-2027 sezonu fikstürü belirlendi. Samsunspor Voleybol ilk maçını deplasmanda Beşikdüzü Spor ile karşılaşacak.     

İLK MAÇ DEPLASMANDA

Kuzeyin Sultanları, Uzman Posta Kadınlar Voleybol 2. Ligi 2026-2027 sezonu ilk maçında Beşikdüzü Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Kulüpten yapılan açıklamada: "Lig, 4 Ekim'de başlayacak olup, maç tarihleri kesinlik kazandığında web sitemizden duyurulacaktır. Büyük Samsunspor taraftarıyla her zaman olduğu gibi bu sezon da hep birlikte, omuz omuza olmak için sabırsızlanıyoruz. Sultanlarımıza başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

 

Kaynak: Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.