Samsunsporlu Aileler Derneği büyük bir coşkuyla yeni dernek binasını açtı. Açılışa, Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Zihni Şahin, MHP İL Başkanı Abdullah Karabıçak, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunsporlu eski futbolu ve başkanlarından Emin Kar, dernek üyeleri, gazeteciler ve çok sayıda taraftar katıldı.

"BÜYÜK BİR CAMİAYIZ"
Başkan Yüksel Yıldırım burada yaptığı konuşmada, "Açıkcası bu kadar kalabalık beklemiyordum. Böyle birlik ve beraberlik içinde olmamız çok güzel. Biz büyük bir camiayız ve yerimiz Süper Lig. Tüm hesaplarımızı buna göre yaptık. Bizim her maç 25 bin taraftar ortalaması ile oynamamız lazım. Sizlerden isteğim uzun yıllar takımlarınıza sahip çıkmanızdır." dedi.
Dernek başkanı Cüneyt Şenkal özel bir dernek olduklarını ailece takıma destek olmak ve bir arada olmak için derneği kurduklarını söyledi. Ergin Caner Cabbar


İLK KEZ YAN YANA GELDİLER...
Geçtiğimiz sezon sonu aralarında ufak çaplı bir gerginlik yaşanan Emin Kar ve Yüksel Yıldırım ilk kez Samsunsporlu Aileler Derneği'nin açılışında bir araya geldi, ikili kısa süre sohbet etti. Emin Kar'ın olağanüstü kongrede başkan seçilen Yıldırım'ı ve yeni yönetimini tebrik ettiği öğrenildi.
