Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor’un, Almanya Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart forması giyen Jovan Milosevic için ilgisini koruduğu iddia edildi. Sky Sport Almanya’da yer alan haberde, kırmızı-beyazlıların oyuncuyu takip ettiği ancak bonservis şartlarının transferi zorlaştırdığı belirtildi.
STUTTGART 6 MİLYON AVRO BEKLİYOR

Haberde, VfB Stuttgart’ın Jovan Milosevic için yaklaşık 6 milyon avro bonservis beklentisi olduğu ifade edildi. Samsunspor’un ise bu seviyedeki bonservis bedelini karşılayacak mali güce sahip olmadığı öne sürüldü. Bu nedenle yüksek bonservis beklentisi, transferin önündeki en önemli engel olarak değerlendirildi.
OLYMPIACOS’TAN TEKLİF İDDİASI
Haberde ayrıca Olympiacos’un Jovan Milosevic için 6 milyon avroluk teklif sunduğu iddia edildi. Ancak genç futbolcunun şu aşamada Yunanistan’da forma giymeye sıcak bakmadığı aktarıldı. Bu gelişme, oyuncunun geleceğiyle ilgili transfer sürecini daha da dikkat çekici hale getirdi.
YÜKSEL YILDIRIM “İLGİLENMİYORUZ” DEMİŞTİ

Öte yandan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Jovan Milosevic ile ilgilenmediklerini söylemişti. Sky Sport Almanya’nın haberiyle birlikte, oyuncunun ismi yeniden Samsunspor’un transfer gündemiyle anılmaya başladı.
TRANSFERDE BELİRSİZLİK SÜRÜYOR
Samsunspor cephesinden daha önce yapılan açıklama ve Almanya kaynaklı iddialar, Jovan Milosevic transferinde sürecin netleşmediğini gösteriyor. Oyuncuyla ilgili resmi bir gelişmenin olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
JOVAN MILOSEVIC KİMDİR?

Samsunspor’un transfer gündeminde yeniden adı geçen Jovan Milosevic, Avrupa piyasasında dikkat çeken genç santraforlar arasında yer alıyor. VfB Stuttgart’ın 2023’te FK Vojvodina’dan 1,2 milyon avroya transfer ettiği Sırp forvet, daha sonra St. Gallen, Partizan Belgrad ve Werder Bremen’de kiralık olarak forma giydi. Özellikle Partizan’da 30 maçta 19 gol atarak dikkat çeken Milosevic’in piyasa değerinin 7 milyon avro seviyesinde olduğu, Stuttgart’ın ise oyuncu için 7-8 milyon avro bonservis beklentisi bulunduğu iddia ediliyor.
Sky Sport Almanya’ya göre Olympiacos’un 6 milyon avroluk teklifine rağmen oyuncunun Yunanistan’a sıcak bakmadığı belirtilirken, Samsunspor’un da transfer şartlarını araştırdığı öne sürüldü. Ancak Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Jovan Milosevic ile ilgilenmediklerini söylemişti.
Hüsnü Can ARMUTÇU