Samsunspor'un yıldızı Arbnor Muja Avrupa yolcusu!
Paylaş

Samsunspor'un yıldızı Arbnor Muja Avrupa yolcusu!

Ekleme: 11.08.2026 22:18

Samsunspor’un Arnavut futbolcusu Arbnor Muja’nın, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Belçika ekibi St. Truiden’e bu kez bonservisiyle satılacağı iddia edildi.

Samsunspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında St. Truiden’e kiraladığı Arbnor Muja, Belçika ekibinde kalmaya hazırlanıyor. Belçika basınında yer alan haberlere göre iki kulüp arasında bonservis transferi konusunda anlaşmaya varıldı.

Muja’nın transferindeki son detayların tamamlanmasının ardından St. Truiden’e kalıcı olarak imza atması bekleniyor.

KULÜPLER ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Belçika basınında yer alan bilgilere göre Samsunspor ile St. Truiden arasında kulüp düzeyinde anlaşma sağlandı.

Haberde, sağ kanat oyuncusunun transferin son detaylarını tamamlamak üzere bu hafta St. Truiden’e gitmesinin beklendiği ifade edildi.

Böylece Muja’nın geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Belçika ekibinde kariyerine devam etmesinin önü açılmış oldu.

GEÇEN SEZON 26 MAÇTA 6 GOL

Arbnor Muja, geçtiğimiz sezon St. Truiden formasıyla 26 karşılaşmada 6 gol ve 2 asist kaydetti.

Daha önce paylaşılan sezon verilerine göre Muja, toplamda 28 maçta 6 gol ve 3 asistlik performans sergilerken 1.905 dakika sahada kaldı.

SAMSUNSPOR 2024'TE TRANSFER ETMİŞTİ

Arnavut futbolcu, 2024 yılında Samsunspor'a transfer olmuştu. Belçika basınında yer alan bilgilere göre Kırmızı-Beyazlılar, Muja için 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Muja'nın Samsunspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihine kadar devam ediyor.

MUJA İÇİN YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak St. Truiden’de geçiren Muja’nın, iki kulüp arasındaki anlaşmanın tamamlanmasının ardından bu kez bonservisiyle Belçika ekibinin oyuncusu olması bekleniyor.

Transferin son detaylarının tamamlanmasıyla birlikte resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

 

Kaynak: Davut Aktaş

Etiketler: Arbnor Muja

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.