Samsun'un Origami Kafesi hizmete açıldı!
Paylaş

Samsun'un Origami Kafesi hizmete açıldı!

Ekleme: 29.09.2019 14:19 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsunlu genç girişimci Furkan Demir, Atakum’da Origami isminde farklı tarzı bir Restoran Kafe’yi hizmete sundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in açılışını yaptığı Origami Kafe’nin diğer kafelerden farkını işletmeci Furkan Demir, "Amerikan servisler koyacağız masalara. Misafirlerimiz servisi beklerken kenarını kopartıp origami yapacaklar "dedi. 

FARKLI BİR İŞLETME 

Demir, "Kafemizin ismini kağıt kaplama sanatı olan origamiden esinlendik. Misafirlerimiz sevişlerini beklerken kendilerine vereceğimiz origami kâğıtlarıyla kağıt katlama sanatının çeşitlerini yaparak zaman geçirecekler. 

Ben daha önceden origami sanatını çok severdim. Kafe işletmeciliğine farklı bir hava katmak için bu fikrimizi hayata geçirdik”diye konuştu. Atakum Çobanlı sapağındaki Origami Kafe’nin çok sayıda davetli katıldı. Feride İÇKİLLİ 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.