Eğitim

SAMÜ'lü gençlere inovasyon' dersi

Samsun Üniversitesi Kavak MYO öğrencileriyle buluşan Makine Mühendisi Kadir Gürkan, "Değişim ve gelişime açık olarak inovasyonu da hayatımızın önemli parçası haline getirmeliyiz" dedi.

1 dk okuma
SAMÜ'lü gençlere inovasyon' dersi
Paylaş

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Başkanı Kadir Gürkan, Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerine yönelik düzenlenen 'İnovasyon Semineri'nde konuştu.

Makine Mühendisi Kadir Gürkan, seminerde öğrencilere inovasyonun tanımı, kelime anlamı, dünyadaki, Türkiye'deki ve bölgedeki sektörel inovasyon örnekleri ile ilgili bilgiler aktardı.

TOPLUMA DAHA FAZLA YARAR İÇİN

Öğrencilerin yönelttikleri soruları da cevaplayan Kadir Gürkan, "İnovasyon artık hayatımızın önemli bir parçası. Günümüzde inovatif düşünme kültürüyle değişime ve gelişime açık, sorgulayan kişiler yaratıcı düşünerek birçok alanda inovasyon yapıyorlar ve bu yapılanların sonucunda da topluma daha fazla yarar sağlıyorlar. Bizler de hayatımızın her alanında değişime ve gelişime açık olmalıyız" dedi. Seminere öğretim üyeleri ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

KaynakTuğçe Gevşek

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.