SAMÜ'nün yeni bölümleri masada
Paylaş

SAMÜ'nün yeni bölümleri masada

Ekleme: 03.11.2019 19:18 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Samsun Üniversitesi(SAMÜ) Rektörü Pof. Dr. Mahmut Aydın'ı ziyaret ederek, yeni bölümleri görüştü fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti. 

YENİ BÖLÜMLER 
GÖRÜŞÜLDÜ 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Rektör Mahmut Aydın'ı Samsun Üniversitesi'nin kuruluş ve yapılanması hususunda gösterdiği gayreti nedeniyle tebrik etti. Samsun Üniversitesi'nin yeni açılan bölümleri ve gelecek vizyonu hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti. İsmail AKDUMAN 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.