'Sarı sendikacılıktan artık kurtulmalıyız' 
Paylaş

'Sarı sendikacılıktan artık kurtulmalıyız' 

Ekleme: 29.07.2021 10:26 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Çalışan Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Türkiye'nin artık sarı sendikacılık anlayışından kurtulması gerektiğini söyledi. 

Çalışanlar Birliği Sendikalar Konfederasyonu(Çalışan Sen) Genel Başkanı Yusuf Özdemir, bağlı Din Bir Sen Samsun Şube Başkanı Hikmet Arıkan, HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Özdemir, 7 Ağustos günü saat 10.00'da Tarihi Çarşamba Pidecisi'nde gerçekleştirilecek olan Din Bir Sen Samsun Şubesi'nin olağan genel kuruluna davetiyeyi teslim etti. 


MÜCADELEYE DEVAM 

Ziyarette açıklama yapan ve Türkiye'de sendikacılığa farklı bir mücadele getirdiklerini vurgulayan Çalışan Sen Konferasyonu Genel Başkanı Yusuf Özdemir, "Türkiye'de kamu çalışanlarının haklarını savunan ve ihtiyaç duyduğu anda yanında olmayı bilen bir sivil toplum örgütü olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sendikacılıkta ideolojiden uzak şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz ve buna dikkat ediyoruz. Türkiye'de sendikacılığın geldiği durum ortada. Artık sarı sendikacılık zihniyetinden kurtulmak  gerekiyor "dedi. 

Özdemir, HHALK'ı ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz A. Yener Cabbar'a çalışmaları hakkında bilgi verdi. N.Alper CABBAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.