İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Su Arıtma Dairesi Başkanlığı görevinden, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü görevine getirilen Fatih Yıldız, görevine başladı.
BAYRAĞI DEVRALDIK
Eski Genel Müdür Kamil Demircioğlu'nun bıraktığı bayrağı daha da yükseklere çıkarmak için daha çok çalışacaklarını ifade eden SASKİ Müdürü Yıldız, "Samsun'daki altyapı eksiklerini belirleyip, en kısa zaman da çözüme kavuşturacağız. Karadeniz'in en büyük illerinden biri olan şehri layık olduğu yere taşımak bizim boynumuzun borcudur. Tek hedefimiz, SASKİ personeli ile daha güzel alt yapı yatırımlara imza atmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yeter ki Cenab-ı Allah bizi bu zor ve meşakkatli görev de utandırmasın" dedi.
Yıldız, "Samsun'da olmaktan büyük onur duydum ve inşallah güzel işler yapacağız. SASKİ personelimizin her zaman yanımda olmaları bana güç ve kuvvet verecektir. 5 yıl içinde ne gerekirse yapmaya kararlıyız" diye konuştu. İsmail AKDUMAN