Sayısal Loto çekilişlerinde inanılmaz olay! 3,5 trilyonda bir ihtimal gerçekleşti
Paylaş

Sayısal Loto çekilişlerinde inanılmaz olay! 3,5 trilyonda bir ihtimal gerçekleşti

Milli Piyango'nun düzenlediği Sayısal Loto'da 20 gün arayla yapılan çekilişlerde çıkan 6 adet sayının 5'inin birbirinin aynısı olması bu nasıl bir şans böyle dedirtti.

6 Haziran'daki çekilişte 5-11-24-39-41-44 şanslı numaralar ilan edildi. 27 Haziran'da ise 5-11-24-30-39-41 sayıları küreden düştü. Her iki çekilişte de 5-11-24-39- 41 numaralar çıktı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise "Bu durum 3,5 trilyonda bir ihtimal" diyerek olayı değerlendirdi.

'3.5 TRİLYONDA BİR İHTİMAL'

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; 27 Haziran çekilişinde 644 kişi 5 numarayı bilerek 995'er bin lira kazandı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin "20 gün ara ile iki çekiliş yapılıyor ve 6 numaradan 5'i aynı çıkıyor. Bu durum 3,5 trilyonda bir ihtimal." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.