SBB Başkanı Halit Doğan, Emekli Öğretmeni Kırmadı! Talebini Yerine Getirdi...

SBB Başkanı Halit Doğan, Emekli Öğretmeni Kırmadı! Talebini Yerine Getirdi...

Hazır

Giriş: 07.03.2025 21:01 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Kavaklı emekli öğretmen Necati Çalışıcı’nın talebi üzerine Kavak Otogarı’ndaki merdivenleri yeniledi ve otogar tuvaletlerini ücretsiz hale getirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kavak Otogarı’nda vatandaşların kullandığı giriş merdivenlerini yenileyerek ilçeye daha modern bir görünüm kazandırdı. Yapılan çalışma, emekli öğretmen Necati Çalışıcı’nın talebi üzerine gerçekleştirildi.

EMEKLİ ÖĞRETMENDEN DİLEKÇE

Kavak ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Necati Çalışıcı, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe yazarak Kavak Otogarı’nın giriş merdivenlerinin ilçeye yakışmadığını ve yenilenmesi gerektiğini belirtti. Talebin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, ekipleri yönlendirerek sorunun kısa sürede çözülmesini sağladı.

KISA SÜREDE ÇÖZÜLDÜ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kavak Otogarı’nda gerekli onarım çalışmalarını yaparak giriş merdivenlerini yeniledi. Ayrıca otogardaki tuvaletler ücretsiz hale getirildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla otogar, daha düzenli ve kullanışlı bir hale getirildi.

NECATİ ÇALIŞICI: "OTOGARIMIZ ARTIK TERTEMİZ"

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Necati Çalışıcı, “İlçemize yakışmayan bu merdivenden utanıyordum. Samsun Büyükşehir Belediyesine dilekçe yazarak bu problemin çözülmesini talep ettim. Talebim üzerine Büyükşehir Belediyemiz kısa bir sürede ilçemize ekipler göndererek noksanlığı giderdi. Merdivenleri yaptılar, güzel korkuluklar koydular. Otogar tuvaletlerini de ücretsiz yaptılar. Artık tertemiz bir otogarımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan’a ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap