SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
SBB Başkanı Halit Doğan Havza'da Müjdeleri Sıraladı

SBB Başkanı Halit Doğan Havza'da Müjdeleri Sıraladı

Hazır

Giriş: 30.12.2025 16:22 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Havza'da STK temsilcileri ve muhtarlarla buluştu. Doğan, 2026 sonuna kadar tüm yol ağlarının tamamlanacağını müjdeledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Havza ilçesinde sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin geleceğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fizik Tedavi Merkezi'nde düzenlenen programda, ilçenin altyapı ve sanayi hedefleri masaya yatırıldı.

2026 SONUNA KADAR YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK

Havza'nın ulaşım ve su sorunlarına yönelik net bir takvim veren Başkan Halit Doğan, "Havza'da inşallah 2026 yılı sonu itibarıyla yol ağlarımızın tamamı yapılmış olacak. İçme suyu konusunda da önemli mesafeler kaydediyoruz. Ortak paydamız Samsun. Büyükşehir Belediyemiz, mali yönden Türkiye’nin en güçlü ikinci belediyesidir" ifadelerini kullanarak yatırım gücüne dikkat çekti.

HAVZA OSB YATIRIMCILARIN ODAK NOKTASI

İlçenin sanayi potansiyeline vurgu yapan Doğan, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nin 12 milyon metrekarelik genişleme alanı ile dev yatırımcıları bölgeye çektiğini belirtti. Sanayi yatırımlarının artmasıyla birlikte ilçenin istihdam olanaklarının da büyük ölçüde gelişeceği vurgulandı.

HİZMETTE EL BİRLİĞİ MESAJI

Programda söz alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Büyükşehir Belediyesi ile tam uyum içerisinde halka hizmet ettiklerini kaydederken; AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve İlçe Başkanı Aziz Pekşen de Havza'nın her zaman hizmetin merkezinde olacağını ifade etti.

SAHADA İNCELEME YAPILDI

Toplantının ardından Başkan Halit Doğan ve beraberindeki heyet, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve Havza Belediyespor’un kullanımına sunulan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu. Gençlerin ve sporcuların daha modern tesislerde spor yapabilmesi için yatırımların süreceği belirtildi.

Toplantıya Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin ve çok sayıda yerel temsilci katılım sağladı.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap