SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
SBB Başkanı Halit Doğan Yabancı Turistlerin Taleplerini Dinledi

SBB Başkanı Halit Doğan Yabancı Turistlerin Taleplerini Dinledi

Hazır

Giriş: 09.05.2025 13:01 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Astoria Grande adlı kruvaziyer gemisi 2025 yılının ilk seferini Samsun’a gerçekleştirdi. Mürettebatı ziyaret eden SBB Başkanı Halit Doğan, yabancı turistlerin talep ve beklentileri hakkında bilgi aldı.

Rusya'nın Soçi Limanı’ndan 947 yolcu ile hareket eden Astoria Grande adlı kruvaziyer gemisi, 2025 yılı turizm sezonunun ilk seferini Samsun’a gerçekleştirdi.

Samsun Limanı’na demirleyen kruvaziyer gemisinde mürettebatı ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Samsun’un turizm potansiyeline dikkat çekti.

Başkan Halit Doğan, "Rusya’nın tek kruvaziyer gemisi Samsun’a demirledi. Kaptanımızla ve gemi mürettebatıyla bir araya geldik. Samsun, Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğu gibi artık dünyanın da gözde merkezi oluyor" dedi.

SAMSUN'UN TARİHİ MEKANLARINI TANIYORLAR

SBB Başkanı Halit Doğan, şunları kaydetti: "Bu seyahatler sayesinde binlerce turistimiz şehrimizi görme, güzelliklerini keşfetme fırsatı buluyor. 1000 kişilik yolcu ve 500 kişilik mürettebatıyla gemi her hafta Samsun Limanı'na demirliyor. Turistlerimiz ziyaretlerinde şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini gezip görüp tanıyor. Mutlulukla ayrıldıklarını görmekten ben de çok mutlu oldum."

SBB Başkanı Halit Doğan, Samsun Limanı’na demirleyen Astoria Grande adlı kruvaziyer gemisinde mürettebatı ziyaret etti.

Samsun’un turizmde önemli bir konuma gelmesi için çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Halit Doğan, hedeflerinin şehri herkesin gıpta ile baktığı bir turizm merkezi haline getirmek olduğunu ifade etti.

 

Tuğçe Gevşek

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap