Şehit Polisin İsmi Havza’da Yeni Trafik Amirliğinde Yaşatılacak

Şehit Polisin İsmi Havza’da Yeni Trafik Amirliğinde Yaşatılacak

Hazır

Giriş: 27.12.2024 12:55 Güncelleme: 27.12.2024 12:55
Havza’da şehit polis Orhan Mutlu’nun ismini taşıyacak modern Bölge Trafik Amirliği binasının inşaatına başlandı. Yeni bina 2025 yazında tamamlanacak.

Samsun’un Havza ilçesinde, şehit polis memuru Orhan Mutlu’nun adını taşıyacak yeni Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binasının inşaatına başlandı. Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN MODERN TESİS

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, mevcut trafik amirliği binasının yaklaşık 35 yıllık olduğunu belirterek, yeni tesisin 22 dekar alanda inşa edileceğini ve modern ofis, sosyal alanlar, eğitim birimleri ve uygulama noktalarıyla donatılacağını açıkladı. Yeni bina, Samsun-Ankara kara yolundaki yoğun trafik için daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

ŞEHİT ORHAN MUTLU’NUN İSMİ YAŞATILACAK

Yeni Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binası, 4 Mart’ta bir araç çarpması sonucu şehit olan polis memuru Orhan Mutlu’nun ismini taşıyacak. Kaymakam Ayvat, “Bu modern tesis, trafik güvenliği ve vatandaş hizmeti açısından önemli bir adım olacak” dedi.

AÇILIŞ 2025 YAZINDA

2025 yazında faaliyete geçmesi planlanan tesis, Samsun’un önemli bir trafik noktası olan Havza’da güvenliği artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor.

 


 

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap