Serinlemek için girdi boğularak hayatını kaybetti
Paylaş

Serinlemek için girdi boğularak hayatını kaybetti

Ekleme: 15.06.2026 18:15 Güncelleme: 15.06.2026 18:17

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde Sakarya Nehri'ne giren 18 yaşındaki Furkan Kızılkaya boğularak hayatını kaybetti. Cenazesi dalgıç ekipleri tarafından sudan çıkarıldı.

Eskişehir'in Çifteler ilçesi Sakaryapınar mevkiinde, arkadaşlarıyla serinlemek için nehre giren 18 yaşındaki Furkan Kızılkaya, bir anda gözden kayboldu.

ARAMA ÇALIŞMALARI

Olayın ardından ihbar üzerine çok sayıda polis, sağlık ekipleri, AFAD Eskişehir İl Müdürlüğü ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalgıç ekipleri bölgeye sevk edildi. Dalgıç ekipleri sudaki detaylı aramalar sonucunda Furkan Kızılkaya’yı buldu.

CENAZE VE İNCELEME

Yapılan kontrollerde, Kızılkaya'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenazesi otopsi işlemleri için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.