Sevdamız Samsun’dan KADEF’e ziyaret

Sevdamız Samsun’dan KADEF’e ziyaret

Hazır

Giriş: 19.09.2022 16:12 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Bayram Erişgin’e yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hemşehri derneklerinin birlik ve beraberlik için öneminin büyük olduğunu söyleyen Genel Başkan Nuri Seven, “Samsun aldığı göçlerden dolayı kozmopolit bir yapıya döndü. Bu nedenle şehirde mikro milliyetçilikten daha çok makro kardeşlik hareketi ile şehrimiz için başarılı çalışmalar yapılabilir” dedi.

Samsun’un menfaatleri doğrultusunda her zaman hemşehri derneklerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Seven, “Samsun, hem konum hem de yaşam kalitesi açısından Türkiye’nin en güzel illerinden birisi. Şehrimizin hem yaşam kalitesini hem de istihdam sayısını arttıracak olan yatırımların çekilmesi lazım” diye konuştu.

Nazım AKPINAR

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap