Siber Polis Müstehcenlik Operasyonunda 3 Gözaltı
Paylaş

Siber Polis Müstehcenlik Operasyonunda 3 Gözaltı

Ekleme: 25.04.2024 14:33 Güncelleme: 03.06.2026 16:17

Samsun'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen müstehcenlik operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. İnternet üzerinden çocuk pornosu satışı ilanı veren, kız çocuklarını kandırarak fotoğraf alıp atan ve yaşı küçük kızlara mesaj atan 3 kişi tespit edilerek gözaltına alındı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan D.A.(24), U.G.(20) ve B.Y.(18) bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. B.Y. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, D.A. ve U.G. ise adli kontrol şartıyla nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemede ifade veren D.A. ve U.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.