Temmuz ayında sigaraya yapılan zammın ardından, ağustos ayında da yeni bir zam yapılacağı açıklandı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, katıldığı canlı yayında sigara fiyatlarına 4-5 TL civarında bir zam geleceğini duyurdu.
YENİ ZAM AĞUSTOS AYINDA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK
Erol Dündar, canlı yayında yaptığı açıklamada, ağustos ayında sigaraya yeni bir zam yapılacağını belirtti. Bu zammın yaklaşık 4-5 TL civarında olacağını ifade eden Dündar, tiryakilere kötü haberi vermiş oldu.
TEMMUZ AYINDA BEKLENEN ZAM TAM OLARAK YANSITILMADI
Dündar, temmuz ayında beklenen zammın aslında 8-9 TL olması gerektiğini, ancak bir sigara grubunun fiyat listesinde daha düşük bir artış yapması nedeniyle diğer markaların zammı ertelemek zorunda kaldığını söyledi. Bu durumun rekabet nedeniyle gerçekleştiğini belirten Dündar, mevcut zamların tam olarak yansıtılamadığını ifade etti.
Haber Merkezi