SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti
SİMDER'den Eğitime Anlamlı Destek: Başkan Sezgin 55 Öğrenciye Bot ve Mont Hediye Etti

SİMDER'den Eğitime Anlamlı Destek: Başkan Sezgin 55 Öğrenciye Bot ve Mont Hediye Etti

Hazır

Giriş: 11.01.2026 17:56 Güncelleme: 31.05.2026 06:11
Aydın, sosyal projelerin önemine vurgu yaparak, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim yolculuklarında yanlarında olmak bizim için büyük bir sorumluluk" dedi.

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER), eğitime yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. SİMDER Başkanı Sezgin Aydın, Vezirköprü ilçesine bağlı kırsal köylerde ilkokul eğitimi gören 55 öğrenciye bot ve mont hediye ederek öğrencilere kış aylarında önemli bir destek sağladı.

Gerçekleştirilen yardım organizasyonu, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği üyesi olan Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci ile iş birliği içerisinde hayata geçirildi. Etkinlik kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenilirken, çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu.

SOSYAL PROJELERİN ÖNEMİ

Sosyal sorumluluk bilinciyle düzenlenen etkinliğe SİMDER Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Mırık ve Ünal Teber de katılarak destek verdi. Dernek yöneticileri, eğitimin ve çocukların her zaman öncelikleri arasında olduğunu vurguladı.

Kırsal bölgelerdeki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen bu anlamlı destek, veliler ve eğitimciler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Etkinlik, toplumun farklı kesimlerinin iş birliğiyle yapılan sosyal projelerin önemini bir kez daha ortaya koydu.

ÖĞRENCİLER BÜYÜK MOTİVASYON

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Sezgin Aydın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim yolculuklarında yanlarında olmak bizim için büyük bir sorumluluk. Özellikle kırsal bölgelerde eğitim gören öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, onların yüzünde bir tebessüm oluşturmak en büyük motivasyonumuzdur. SİMDER olarak sosyal sorumluluk projelerine bundan sonra da devam edeceğiz.” diye konuştu.

Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci ise şunları söyledi: “Bu anlamlı çalışmada SİMDER Başkanımız Sayın Sezgin Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hareket etmekten mutluluk duyduk. Çocukların hayatına dokunan her proje, toplumun geleceğine yapılan bir yatırımdır. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

SİMDER Başkanı Sezgin Aydın, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak yüzlerde bir tebessüm oluşturmanın en büyük motivasyon olduğunu söyledi.

 

Nazım Akpınar

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap