Sinop'tan SBB Başkanı Halit Doğan'a Yangın Desteği İçin Teşekkür

Sinop'tan SBB Başkanı Halit Doğan'a Yangın Desteği İçin Teşekkür

Hazır

Giriş: 12.08.2025 17:19 Güncelleme: 12.08.2025 17:19
Sinop Durağan Belediye Başkanı Necmettin Ermiş, ilçede çıkan yangına araç ve tanker gönderen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a teşekkür etti

Sinop'un Durağan ilçesi kırsalında 9 Ağustos'ta çıkan yangın 3 günlük mücadelenin ardından kontrol altına alınmıştı. Sahadaki ekipler 3 gün boyunca zorlu bir mücadele verirken, bölgedeki soğutma çalışmaları da tamamlandı. 

EKİPLER SAHADAYDI

Bu süreçte Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri de sahadaydı. Vezirköprü, Havza ve merkezden Durağan'a giden araç ve tankerler mücadelede kritik rol oynadı. Durağan Belediye Başkanı Necmettin Ermiş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Ermiş, mesajında, "İlçemizdeki yangınlarda Vezirköprü, Havza ve Samsun merkezden gönderdiği araç ve tanker desteği için Başkanımız Halit Doğan'a teşekkür ederim. Fedakar itfaiye ekibinize minnettarız" ifadelerine yer verdi.

 

Mustafa İnan

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap