Gündem

Sinop'ta oteller doldu

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2014 ve 2016 verilerine göre Türkiye'nin en mutlu insanlarının yaşadığı kent Sinop'ta, Kurban Bayramı tatili öncesinde konaklama tesislerinde yüzde 90'ı aşan doluluk yaşanıyor.

1 dk okuma
Sinop'ta oteller doldu
Paylaş

Temiz denizi, uzun sahilleri ve tabiat parklarıyla son yıllarda turizmde cazibe merkezi haline gelen Sinop'un, Kurban Bayramı tatilinde de çok sayıda ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Çobanoğlu, bayram tatilinden oldukça umutlu olduklarını söyledi. Yaz sezonunun kısır başladığını ancak son bir aydır kente gelen ziyaretçi sayısında artış yaşandığını vurgulayan Çobanoğlu, bayram tatili öncesinde tüm konaklama tesislerinde yüzde 90'ı aşan doluluğa ulaştıklarını dile getirdi.

ERKEN REZERVASYON YAPTIRIN 

Bayram tatilinde Sinop'u tercih edecek vatandaşların mutlaka rezervasyon yaptırması gerektiğini belirten Çobanoğlu, "Aksi takdirde geldiklerinde yer bulma noktasında sıkıntılar yaşayacaklardır. Çünkü şimdiden konaklama tesislerimizde yoğunluk var. Sinop genel olarak kısa tatili tercih edenlerin adresi. O açıdan Kurban Bayramı süresinin kısa tutulması bizim açımızdan avantaj. Özellikle yakın illerimizde yaşayanların ilk tercihi kentimiz olacaktır." ifadelerini kullandı. AA

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.