SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Skriniar Fenerbahçe'de Kalacak Mı? Açıklama Geldi

Skriniar Fenerbahçe'de Kalacak Mı? Açıklama Geldi

Hazır

Giriş: 11.04.2025 13:11 Güncelleme: 11.04.2025 13:11
Milan Skriniar, Fenerbahçe’deki geleceğiyle ilgili konuştu: “Sezon sonu sportif direktör ve başkanla görüşeceğiz. Takımda mutluyum, odak şampiyonluk.”

Fenerbahçe'nin sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Slovak savunma oyuncusu Milan Skriniar, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüp televizyonuna konuşan tecrübeli stoper, “Uygun zaman geldiğinde sportif direktörümüz ve başkanımızla bu konuları muhakkak konuşacağız” diyerek sezon sonuna kadar takım başarısına odaklandığını söyledi.

“BURADA KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM”

30 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla geçirdiği sürecin kendisi için son derece verimli geçtiğini belirterek, “Burada olduğum için çok mutluyum. İlk günden bu yana gösterilen destek beni çok etkiledi. Taraftarların sevgisi ve kulübün yaklaşımı için minnettarım” ifadelerini kullandı.

“HER MAÇ BİZİM İÇİN BİR FİNAL”

Süper Lig’deki şampiyonluk mücadelesine ilişkin değerlendirmede bulunan Skriniar, “Her maç bizim için artık bir final niteliğinde. Sahaya yalnızca kazanmak için çıkıyoruz ve bu hedefle ilerliyoruz. 8 maçımız kaldı, hepsine bu bilinçle hazırlanıyoruz” dedi.

“GOL SEVİNCİM KIZIMA ARMAĞANDI”

Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı “Moana” filmine gönderme yapan sevinci hakkında da konuşan Skriniar, “Kızım bu filmi çok seviyor. Sevinç hareketim onun içindi. Küçük ama anlamlı bir andı” diye konuştu.

“37 NUMARALI FORMANIN BENİM İÇİN ANLAMI BÜYÜK”

Fenerbahçe’de 37 numarayı giymesinin tesadüf olmadığını da açıklayan Skriniar, “Martin Skrtel de bu numarayı taşıdı ve Fenerbahçe’de güzel anılar yaşadı. Onun izinden gitmek istedim” dedi.

TARAFTARLARDAN MEMNUN

Fenerbahçe taraftarına özel bir parantez açan deneyimli futbolcu, “İlk günden itibaren desteklerini hissediyorum. Gerek tribünde gerek sosyal medyada hep yanımdalar. Bu destek benim için çok kıymetli” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap