SPOR KENTİ İLKADIM
Paylaş

SPOR KENTİ İLKADIM

Ekleme: 07.02.2019 20:57 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İlkadım Belediyesi tarafından Mete Adanır Spor Salonunda “Sporcu ve Veli Buluşması” programı düzenlendi. Buluşmaya Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’de katıldı. 

LİSANSLI SPORCU SAYISINDA İLK SIRADA

Buluşmanın açılış konuşmasını yapan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gençlerimiz için 5 yılda rekor yatırımlara ve hizmetlere imza attık. Evlatlarımızı yarınlara sağlıkla koşacak spor alanları ve Türkiye’ye örnek olacak etkinliklerle yetiştiriyoruz. Mete Adanır Spor Salonumuzda ve birçok tesisimizde 17 farklı branşta 10 bine yakın gencimiz spor ile buluşuyor. İlkadım Belediyesi Spor Kulübüz de lisanslı sporcu sayısı ile Samsunda birinciyiz. “Gelecek İçin Minik Adım, Spor İçin İlkadım” projemiz ile 2018 yılında 15 bin 195 anaokulu öğrencimizi belediyemize ait ücretsiz servis araçlarımızla köy okulları dahil tüm okullardan alarak tesisimizde profesyonel antrenör nezaretinde eğlenceli aktiviteler eşliğinde sporu sevdiriyoruz. İlkadım Sizden Fırsatlar Bizden” projemizle 2 bin 450 evladımız bu etkinliğimizden faydalandı. Sonuç olarak da çocuklarımızın başarıları ile doğru yolda olduğumuzu görüyorum” dedi.

SAMSUN SPORDA MARKA KENT

“Bu şehri, sporun yapıldığı ve Türkiye çapında markalaştığı kent olsun istiyoruz” diyen Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un spora yapmış olduğu yatırımlar her geçen gün meyvesini veriyor. Bizlerde bu güzel spor tesisimizde genç sporcularımızın arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu güzel etkinlikte emeği geçen Başkanımız Erdoğan Tok’a, sporcu ailelerimize ve çocuklarımızın üzerinde emeği olan antrenörlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Sporcuların Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Cumhur İttifakı Adayı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a çiçek takdim etmelerinin ardından toplu fotoğrafın çekilmesiyle son buldu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.