Spor

Spor Taban Birliklerinden Kayhana Hayırlı Olsun Ziyareti

Spor taban birlikleri, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ebu Bekir Kayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1 dk okuma
Yılbaşında Herkes Eğlenirken Onlar Çalıştı
Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, İl Ceza Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Başkanı Seyfullah Özdemir, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbol Hakemleri Derneği, Saha Komiserlerinden oluşan Spor Taban Birlikleri heyeti, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ebu Bekir Kayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan spor taban birlikleri heyeti, Kayhan’a görevinde başarılar diledi.

İl Müdür Vekili Ebu Bekir Kayhan ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretinizden dolayı Teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her türlü desteği vereceğiz. Spor camiasıyla her zaman beraber çalışacağız, İlimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.