17 İLÇEDE EŞ ZAMANLI BAŞLATILDI
Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreninde sporcuların yaptığı gösteriler renklyi görüntülere sahne oldu. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 'Spor Okulları' faaliyetlerine 5-18 yaş grubu çocuklar katılım sağlayabiliyor. Çocuklar 64 branş arasında istediği spor dalını seçebiliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Spor Şube Müdürü Olgay İnci, Spor Okullarının 17 ilçede eş zamanlı faaliyete başladığını ifade etti.
BARKOD OKUMA SİSTEMİ DEVREDE
Spor Şube Müdürü Olgay İnci, açıklamasının devamında; “Toplumda spor kültürünün oluşmasında katkıda bulunmak amacıyla il ve ilçelerimizde tüm yıl boyunca devam edecek Yaz spor okulları açılışında beraberiz. 17 ilçemizde toplam 64 branşta birbirinden değerli antrenörlerimizle Samsun’da sporcularımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Bu yıl il müdürlüğümüz tarafından geliştirilmiş olan barkod okuma sistemiyle sporcularımız branşlara online olarak başvuru yapabileceklerdir. GSB ve GSB Engelsiz Spor Okullarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları açılış töreninde sporcuların yaptığı gösteri renkli görüntülere sahne olurken izleyenlerden de alkış aldı.

Haber Merkezi