STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'dan enflasyonla mücadele çağrısı 
Paylaş

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'dan enflasyonla mücadele çağrısı 

Ekleme: 04.01.2019 02:18 Güncelleme: 31.05.2026 01:34

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından üç ay daha uzatılan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na Samsun iş dünyasının destek olmaya devam etme çağrısında bulundu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO)Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) sahip çıktığı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın üç ay daha uzatıldığını açıkladığı, “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı” çerçevesindeki indirim kampanyasına, Oda olarak tam destek verdiklerini söyledi.

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na Samsun iş dünyasının katkı sağlamasının önemli olduğunu söyleyen Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Enflasyonla mücadelenin 2019’da da aynı şekilde devam etmesini arzu ediyoruz. Zira enflasyonla mücadele işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle de mücadele demektir. Ancak, bunu ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir "dedi. 

SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ 

Yeni yılda dört sektörde üç ay süreyle uzatılan KDV ve ÖTV indirimine de değinen Murzioğlu, “Türkiye ekonomisi zorlu bir süreci geride bırakarak dengelenme ve istikrar yolunda önemli bir mesafe almıştır. İnanıyoruz ki, kamu ve özel sektör istişaresi ve koordinasyonuyla yeniden tempolu büyüme sürecine girecektir” diye konuştu. Yalçın KARATAŞ 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.