Tanju Çolak’a Tepki! Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a Hakaret Karşısında Sessiz Kaldı
Paylaş

Tanju Çolak’a Tepki! Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a Hakaret Karşısında Sessiz Kaldı

Fenerbahçe’nin borazanlığını yapan gazeteci Yusuf Kenan Çalık Başkan Yüksel Yıldırım’a hakarete varan ifadeler kullanırken suspus olan Tanju Çolak, evinden yaptığı yayında aslan kesilip Yıldırım’ı eleştirdi.

Gazeteci Yusuf Kenan Çalık’ın Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a yönelik sert ifadeleri karşısında sessiz kalan Tanju Çolak, kendi yayınında ise eleştirilerde bulundu. Taraftarlar, bu duruma tepki gösterdi.

SESSİZ KALDI, SUSPUS OLDU

Ekol TV’de yayınlanan Ekol Futbol Ekstra programına telefonla bağlanan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe’nin borazanlığını yapan Yusuf Kenan Çalık tarafından eleştirilmiş, hatta eleştirileri hakaret boyutuna varmıştı. Aynı programda yorumcu olarak bulunan Tanju Çolak ise adeta tüm söylenenlere kulaklarını tıkamış, sanki eleştirilen ve hakarete uğrayan Samsunspor’un başkanı değilmiş gibi sus pus olmuştu.

ADETA KONUŞMAYA KORKTU

Kendisini efsane yapan takımın başkanına hakaret edilirken adeta konuşmaya korkan ve başını dahi kaldıramayan Tanju Çolak, evinden yaptığı yayında ise aslan kesildi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ı eleştiren Tanju Çolak, üslubu ile herkesi şaşırttı. Bu durumdan rahatsız olan bazı taraftarlar, “Seni efsane yapan takımın başkanı eleştirilirken başını dahi kaldıramamak Samsunsporluluğa yakışır mı?” yorumunu yaptı.

 

Kaynak: Davut Aktaş

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.