Tarım Fuarı'nda Bafra rüzgarı
Paylaş

Tarım Fuarı'nda Bafra rüzgarı

Ekleme: 28.09.2019 15:41 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

TÜYAP tarafından düzenlenen Tarım Fuarı'nda Bafra rüzgârı esiyor. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, dev kazanlarda pişirilen pilavı fuar ziyaretçilerine ikram etti

Bafra Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Sebze Üreticileri Birliği'nin birlikte katıldığı Samsun 5. Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı'nda standı en fazla ziyaret edilenlerin başında Bafra geliyor.

Bafra'ya özgü ürünlerin sergilendiği standın açılış günü dağıtılan keşkeğin ardından bu kez de ziyaretçilere, Bafra pirinci ile yapılan enfes lezzete sahip pilav ikram edildi. Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından bizzat ikram edilen pilav ziyaretçilerden tam not aldı.

BU FUARLAR ÖNEMLİ

Başkan Hamit Kılıç, Tarım Fuarı'nın önemine dikkar çekerek, "Ovamızda yetiştirilen coğrafi işaretli tarımsal ürünlerin dışında, yine yöresel diğer ürünlerin sektörel bazda pazarını tesis etmek için böylesi fuarların önemine inanıyoruz. Fuarda da bu bilinç ile yerimizi aldık. Yerli ve yabancı tarım sektör temsilcilerinin, yaptığımız ikili görüşmelerin dışında fuar ziyaretçilerin gösterdiği yoğun ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, dev kazanlarda pişirilen pilavı fuar ziyaretçilerine ikram etti. Emin ÇEKİÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.