Tatilciler Erken Döndü, Trafik Kilitlendi

Tatilciler Erken Döndü, Trafik Kilitlendi

Hazır

Giriş: 31.03.2025 23:43 Güncelleme: 30.05.2026 20:50
Ramazan Bayramı sonrası tatilcilerin erken dönüşe geçmesiyle Tekirdağ-İstanbul yolunda yoğun trafik oluştu. Ekipler bölgede denetimlerini sürdürüyor.

Ramazan Bayramı’nı şehir dışında geçiren tatilciler, yoğun trafikle karşılaşmamak için İstanbul’a erken dönmeye başladı. Bu durum Tekirdağ-İstanbul yolunda trafik yoğunluğuna yol açtı.

ARAÇ KUYRUKLARI KİLOMETRELERCE UZADI

Tatilcilerin dönüşe geçmesiyle birlikte Tekirdağ’ın Çorlu, Yenice ve Yeniçiftlik mevkilerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araç trafiği zaman zaman durma noktasına gelirken, oluşan kuyruklar kilometrelerce uzadı.

TRAFİK EKİPLERİ SAHADA

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ve Jandarma Trafik ekipleri, yoğunluğun etkili olduğu bölgelerde denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, trafiğin akışını sağlamak ve sürücüleri kurallara uymaları konusunda bilgilendirmek amacıyla çeşitli noktalarda görev yapıyor.

SÜRÜCÜLERE UYARI: HIZ VE TAKİP MESAFESİNE DİKKAT

Yetkililer, yoğunluk nedeniyle meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesi adına sürücüleri hız limitlerine uymaları, takip mesafesini korumaları ve ışıklı kavşaklarda dikkatli olmaları yönünde uyarıyor.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap