TDED Samsun Şube Başkanı Altun ve Aktürk’ten Vali Tavlı’ya Ziyaret
Paylaş

TDED Samsun Şube Başkanı Altun ve Aktürk’ten Vali Tavlı’ya Ziyaret

Ekleme: 16.10.2024 22:51

TDED Samsun Şube Başkanı Veysel Altun ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Hacer Aktürk, Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret ederek kentteki kültürel faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Samsun Şube Başkanı Veysel Altun ve TDED Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Hacer Aktürk, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. TDED Samsun Şubesi'nden yapılan açıklamada, Altun ve Aktürk'ün Samsun’daki kültürel faaliyetler hakkında Vali Tavlı’ya bilgi verdikleri belirtildi.

VALİ TAVLI, KÜLTÜREL PROJELERİ DİNLEDİ

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Başkan Vekili Nihat Soğuk ile birlikte, TDED’in kentte yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette, yerel yönetimler ve dernek arasında kültürel projeler üzerine iş birliği konuşuldu.

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER GÜNDEMDE

Altun ve Aktürk ayrıca Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar’ı da ziyaret etti. Görüşmede, kentte düzenlenecek ortak kültürel faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.