Tekkeköy'de 11 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Paylaş

Tekkeköy'de 11 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı

Ekleme: 02.03.2026 17:37 Güncelleme: 31.05.2026 09:44

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde jandarma ekipleri, uyuşturucu ticaretinden 11 yıl 10 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü O.D.'yi yakaladı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen kararlı çalışmalar kapsamında, uzun süredir aranan bir firari hükümlü jandarmanın takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

JASAT VE JANDARMA TİMLERİNDEN ORTAK OPERASYON

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahısların adalete teslim edilmesi amacıyla geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından firari şahsın bulunduğu nokta tespit edilerek operasyon için düğmeye basıldı.

11 YIL 10 AY HAPİS CEZASI VARDI

Gerçekleştirilen operasyonda, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan hakkında kesinleşmiş 11 yıl 10 ay hapis cezası bulunan 40 yaşındaki firari hükümlü O.D. yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen O.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.