Tekkeköy'de Zeki Öğretmene Duygu Dolu Veda

Tekkeköy'de Zeki Öğretmene Duygu Dolu Veda

Hazır

Giriş: 19.11.2025 17:06 Güncelleme: 19.11.2025 17:06
43 yıllık Türkçe öğretmeni Zeki Selen, son olarak görev yaptığı Tekkeköy 19 Mayıs Ortaokulu'nda duygu dolu bir törenle emekliliğe uğurlandı.

Tekkeköy 19 Mayıs Ortaokulu'nda 43 yıllık Türkçe öğretmeni Zeki Selen için veda töreni düzenlendi. Meslek hayatının son 26 yılını geçirdiği Tekkeköy 19 Mayıs Ortaokulu'nd yöneticiler, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende Selen, 6/B sınıfında son dersine girerek öğrencileriyle vedalaştı, ardından okul bahçesinde yaptığı konuşmada öğrencilere eğitimin ve okumanın önemini anlattı.

GÖZYAŞLARI AKTI

Okul Müdürü Mustafa Avcı, "Öğrencilerimizin yüreğine dokunduğu her an için, yeşerttiği her fidan için hocamıza teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlık ve huzur diliyorum" dedi. Mesai arkadaşları tarafından Selen'e çiçek ve plaket takdim edilirken, törende bazı öğretmenler ve öğrenciler duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Yıllar boyunca binlerce öğrencinin hayatına dokunan Zeki Selen, "Öğrencilerimle geçirdiğim her an benim için çok değerliydi" dedi. 

Okulun 6/B sınıfında son kez derse giren Zeki Selen, çiçek ve plaketle uğurlandı, duyu dolu anlar yaşandı.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap