Ev ziyaretlerine ve gönül sohbetlerine AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar’ın yanı sıra AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Üzeyir Bahadır, Abdulkadir Köstek’de katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
TEKKEKÖYÜN GELİŞİMİ ÖRNEK GÖSTERİLİYOR
Cumhur İttifakı Adayı Tekkeköy Belediye Başkanı Togar, "Başkaları bilmez, aslında işlerine gelir ama söylemezler ancak yaşanan değişim ve gelişimi siz biliyorsunuz. Biz Tekkeköy’de yaşayanlar biliyor. Bizi ve ilçemizi yok sayanlar geçtiğimiz beş yıl içinde yaşananlardan dolayı büyük bir şaşkınlık içerisindeler. Tekkeköy’de ne var ki diyenler şimdi olanları saymakla bitiremiyorlar. Biz bunu birlikte başardık. Tekkeköy'ü marka ilçe haline getirdik. Özellikle fakülte, öğrenci yurdu ve devlet hastanesi gibi dev devlet yatırımları da ilçemizde istihdama ve ekonomimize önemli katkılar sağlayacak. Yine hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde şehrin merkezinde artık biz olacağız. Rabbim bu birlik ve beraberliğimiz bozmasın” diye konuştu.

KÖKTAŞ: HERKES KONUŞUR AK PARTİ YAPAR
Tekkeköy’ün beş yılda gözle görülür bir şekilde geliştiğine ve değiştiğine vurgu yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Beş yıl önceki Tekkeköy ile şimdiki Tekkeköy’ü kıyasladığımızda nelerin geliştiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz. Beş yıl önce Tekkeköy’ün çehresini değiştireceğiz dedik ve bunu başardık. Herkes konuşur AK parti yapar. Tekkeköy ile ilgili daha nice projelerimiz var. Hastanenin ardından öğrenci yurdu ve fakülteyi önümüzdeki süreçte ilçeye kazandıracağız "ifadelerini kullandı. Yalçın KARATAŞ