Samsunlu tekvandocular, Sivas’ta gerçekleştirilen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası Doğu Grubu müsabakalarında önemli dereceler elde etti. Performanslarıyla öne çıkan sporcular, organizasyonda toplam 5 madalya kazanarak Samsun’a gurur yaşattı.
PERFORMANSLAR DİKKAT ÇEKTİ
Şampiyonada Samsunlu sporculardan Ömer Faruk Doğan, Ayaz Kadir Makar ve Derin Şimşek, kendi kategorilerinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.
Sporcuların müsabakalardaki başarılı performansı, antrenörleri ve spor camiası tarafından takdirle karşılandı.
TOPLAM BEŞ MADALYA
Organizasyonda Mira Özdemir gümüş madalya kazanırken, Ali Berat Akalan ise bronz madalyanın sahibi oldu.
Samsunlu sporcular, şampiyonayı 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.
ANTRENÖRLERDEN TEBRİK
Antrenörler Mustafa Gençtürk ve Cemal Yılmaz, derece elde eden sporcuları tebrik etti. Samsunlu sporcuların minikler kategorisindeki başarısı, gelecek organizasyonlar için de umut verdi.
Zekai Anıl