Samsun Haber

Telefon dolandırıcıları 10 milyonluk vurgun yaptı

Samsun dahil 8 ilde 10 milyon liralık vurgun yaptıkları belirlenen telefon dolandırıcılarına yönelik yapılan operasyonda, 9 kişi gözaltına alındı.

1 dk okuma
Telefon dolandırıcıları 10 milyonluk vurgun yaptı
Paylaş

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, telefonla vatandaşları arayarak kendisini hakim, savcı, avukat, polis ve asker olarak tanıtarak dolandırdığı tespit edilen ve bu yöntem ile yaklaşık 10 milyon liralık vurgun yaptığı belirlenen şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 

9 ŞÜPHELİ 
GÖZALTINA ALINDI 

  
Kastamonu merkezli İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Mersin, Samsun ve Van illerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli, jandarma ekiplerine yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerindeki aramada da çok sayıda ziynet eşyası, para ve çeşitli dijital materyaller ile farklı bankalara ait banka kartları ele geçirildi.   Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

İHA

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.