Terme Belediye Başkanı Şenol Kul: Terme'yi Spor ve Sporcu Kenti Yapacağız

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul: Terme'yi Spor ve Sporcu Kenti Yapacağız

Giriş: 18.07.2024 15:56 Güncelleme: 18.07.2024 15:56
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Futbol Kulübü'nün yetenekli oyuncuları ile biraraya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Kul, İlçeyi spor kenti yapmak içini çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

KARADENİZ BÖLGE BİRİNCİSİ 

Terme Futbol Kulübü'nün genç ve yetenekli oyuncuları ile bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden Başkan Kul; "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Sokaklar Bizim Futbol Turnuvası'nda önce Samsun, ardından Karadeniz birinciliği elde eden genç futbolcularımız, Türkiye 9.'su olarak güzel bir başarıya imza attı" diye konuştu.

SPORTİF BAŞARI ARTACAK

Başkan Kul açıklamasının devamında; "İlçemizin sportif alandaki başarılarını artırmak, bir spor ve sporcu kenti yapabilmek için çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz. Bizlere büyük mutluluk yaşatan, teknik ekibinden yönetimine tüm futbolcularımızı canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı. 

 

Zekai Anıl

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap