Terme’nin 100 Yıllık Planı Hazır! Başkan Şenol Kul Müjdeyi Verdi...

Terme’nin 100 Yıllık Planı Hazır! Başkan Şenol Kul Müjdeyi Verdi...

Hazır

Giriş: 31.01.2026 13:30 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin önümüzdeki 100 yılını planlayan dev dönüşüm projelerinin yakında başlayacağını açıkladı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Danışma Meclisi ve Mahalle Başkanları toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek ilçenin geleceğine dair vizyoner mesajlar verdi. Terme’nin çehresini tamamen değiştirecek dev projelerin yolda olduğunu belirten Kul, "Günübirlik çözümler değil, kalıcı eserler bırakacağız" dedi.

"ÇAĞ ATLATACAK HAMLELER GELİYOR"

Terme’de sadece eksikleri gidermekle yetinmediklerini, asıl hedeflerinin şehri geleceğe hazırlamak olduğunu vurgulayan Başkan Kul, şu ifadeleri kullandı: "Bizim asıl hedefimiz şehrimizi bir adım daha ileriye taşımak değil, adeta bir çağ atlatmaktır. Önümüzdeki günlerde şehrimizi derinden etkileyecek hamlelerimiz olacak. Yakın zamanda bu değişim başlayacak ve Terme’deki bu yeni dönemi herkes kendi gözleriyle görecek."

GELECEK NESİLLERE MİRAS BİR TERME

Belediyecilik anlayışının temelinde toplumsal fayda ve vefanın yattığını kaydeden Kul, yürütülen projelerde kişisel menfaatlerin değil, çocukların ve gençlerin geleceğinin esas alındığını belirtti. Terme’yi modern, planlı ve doğayla barışık bir şehir haline getirmek için "ortak akıl" vurgusu yaptı.

TEŞKİLAT İLE TAM KOORDİNASYON

Toplantıya AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, İl Başkan Yardımcısı Murat Yurt ve mahalle başkanları da katılarak belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Kul, teşkilatın gücüyle Terme’nin her mahallesinde hayatı kolaylaştıran adımlar atmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Terme’nin "Belediyecilik" vizyonunu yeniden tanımlayan bu toplantı, ilçede yaşanacak büyük fiziksel ve sosyal dönüşümün ilk habercisi olarak nitelendirildi.

 

Terme Belediyesi Bültenidir

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap