Asayiş

Terme'de Fındık Bahçesindeki Bidonlardan Uyuşturucu Çıktı

Samsun'un Terme ilçesinde jandarma ekiplerince fındık bahçesindeki bidonlardan 10 kilodan fazla esrar ele geçirildi ve bir kişi gözaltına alındı.

1 dk okuma
Terme'de Fındık Bahçesindeki Bidonlardan Uyuşturucu Çıktı
Paylaş

Samsun'un Terme ilçesinde jandarma ekipleri, fındık bahçesinde saklanmış halde uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, Narkotik Şube ve Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.A. (27), E.E. (29), Ş.I. (65) ve A.I. (28) isimli şahısların uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisine ulaştı. Bunun üzerine şüphelilerin ikametlerinde ve fındık bahçelerinde arama yapıldı.

ÇUVAL İÇİNDEKİ BİDONLARA SAKLANMIŞ

Yapılan aramalarda, fındık bahçesinde bir çuvalın içine saklanmış bidonlarda 10 kilo 540 gram kubar esrar ele geçirildi. Ayrıca, şüphelilerin ikametlerinde 3 gram bonzai, sıvılaştırılmış bonzai (AME) enjekte edilmiş mendil, 2 kök kenevir bitkisi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu.

Olayla ilgili olarak Ş.I. isimli şahıs gözaltına alındı. Diğer şüphelilerle ilgili soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

Kaynakİhlas Haber Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.