TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda Mehmet Büyükekşi İbra Edildi
Paylaş

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda Mehmet Büyükekşi İbra Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda, başkan Mehmet Büyükekşi ve kurulları oy çokluğuyla ibra edildi.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ VE KURULLARI OY ÇOKLUĞUYLA İBRA EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Kongrede, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu ve denetleme kurulunun 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 dönemini kapsayan hesap ve faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi.

PFDK CEZALARININ KALDIRILMASINA YÖNELİK ÖNERGE SUNULDU

Toplantıda ayrıca, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen ve Tahkim Kurulu tarafından onaylanan para ve hak mahrumiyeti cezalarının kaldırılmasına yönelik bir önerge sunuldu. Divan Kurulu Başkanı Mehmet Baykan tarafından yapılan oylamada, çoğunluk önergenin genel kurul maddesi olarak eklenmesini kabul etti. Bu önerge, gündemin son maddesi olarak görüşülecek ve maddenin kabul edilmesi için üçte iki kabul oyu gerekecek.

TFF KONGRESİNDEN ÖNEMLİ KARARLAR ÇIKTI

Ankara'da yapılan TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu, önemli kararlara sahne oldu. Başkan Mehmet Büyükekşi ve ekibinin hesap ve faaliyetlerinin ibra edilmesi, yönetimin güven tazelemesi anlamına gelirken, PFDK cezalarının kaldırılmasına yönelik önerge de dikkat çekti. Bu karar, Türk futbolunda disiplin kurulu kararlarının yeniden değerlendirilmesi açısından önemli bir adım olabilir.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.