TMMOB'den Mühendis ve Mimarların Taleplerine Dikkat Çekildi
Paylaş

TMMOB'den Mühendis ve Mimarların Taleplerine Dikkat Çekildi

Ekleme: 18.10.2024 11:55 Güncelleme: 03.06.2026 16:51

TMMOB Üyeleri, özel üretim çalışan mühendis ve mimarların düşük ücretleri, işsizlik ve özlük hakları gibi sorunlara çözüm talebiyle Atatürk Anıtı'nda törenler düzenledi.

TMMOB İKK Sekreteri Veli Kebapçı törenlerinde yaptığı konuşmada,

“Özel sıcaklıkta çalışan meslektaşlarımızın yatırımlarının yerlerinde, ışının durdurulması iptal ve makara sektöründen doğrudan etkilenmiştir. Kamuda çalışan meslektaşlarımız düşük ücret, eşitsizlik ve sözleşmeli istihdam gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyor” dedi. TMMOB, bu çözümün çözümü için kamusal sorumluluk anlayışıyla mücadeleye devam edildiğini belirtti.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR

Törende, ekonomik krizlere karşı emek yanlısı bir programla çözümün gerektiği vurgulanırken, TMMOB'nin 70 yıllık mücadelesinden aldığı güçle mühendis, mimar ve şehir plancılarının sorunlarının çözümü için çalışmaya devam ettiği ifade edildi.

Programa CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve çok sayıda mühendis, mimar ve şehir plancısı da katıldı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.