TOGAR; 'BAŞARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR'
Paylaş

TOGAR; 'BAŞARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR'

Ekleme: 12.12.2022 19:14 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Süper Amatör Lig B Grubunda ilk devreyi lider tamamlayan Tekkeköyspor'da keyifler yerinde. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, teknik ekip ve oyuncuları kutladığını söyledi.

GALİBİYET SERİSİ SÜRÜYOR
Tekkeköyspor'un başarısı ile gururlandıklarını dile getiren Başkan Hasan Togar, “İlçemiz beş yıl içerisinde sporun her branşında Samsunumuzu ulusal ve uluslararası her platformda gururlandıracak sporcular yetiştirecek ve biz bunu hep birlikte başaracağız. Bununla birlikte Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımımız galibiyet serisine devam ediyor. Buda bizleri gururlandırıyor” dedi.

7’DE 7 YAPTI
Desteğinin her zaman devam edeceğine dikkat çeken Başkan Togar, “Uzatmalarda gelen golle Yolspor'u 2-1 mağlup edip 7'de 7 yaparak devre arasını lider bitiren Tekkeköyspor takımımızın taraftarlarını, futbolcularını, teknik heyetini ve yönetimini yürekten kutluyorum. Takımımıza nice galibiyetler diliyorum. Kalbimiz ve desteğimiz her zaman kulübümüzle olacaktır” diye konuştu.   Zekai ANIL
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.