Tokat’ın Erbaa ilçesinde gerçekleşen hayır organizasyonu vatandaşların takdirini topladı. Geçtiğimiz yıl vefat eden dedeleri adına bir etkinlik düzenleyen Sefa Cambaz ve kardeşleri, üreticiden aldıkları 15 ton karpuzu cami önlerinde ücretsiz olarak dağıttı.
DEDESİ İÇİN HAYIR YAPTI, TONLARCA KARPUZU VATANDAŞA DAĞITTI
Erbaalı Sefa Cambaz ve kardeşleri, geçen yıl hayatını kaybeden dedeleri Hacı Hüseyin Cambaz’ın ruhu için anlamlı bir hayır gerçekleştirdi. Cuma namazı sonrası hayata geçirilen organizasyonla birlikte 15 ton karpuz, ilçedeki 3 farklı caminin önünde vatandaşlara ücretsiz olarak verildi.
7 TON KARPUZ YARIM SAATTE TÜKENDİ
Hayırsever kardeşler tarafından temin edilen karpuzların yaklaşık 7 tonu, ilçenin en büyük camilerinden biri olan Büyük Cami’nin önünde dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dağıtımda karpuzlar kısa sürede tükendi. Yalnızca bu cami önünde dağıtılan karpuzlar yarım saat içerisinde tamamen bitmiş oldu.
ÜRETİCİDEN ALINIP HALKA DAĞITILDI
Sefa Cambaz ve kardeşleri, karpuzları doğrudan üreticiden temin ederek ilçeye getirdi. Cuma namazının ardından dağıtıma başlanan etkinlikte, vatandaşlara karpuzlar dilimlenmeden bütün halde sunuldu. Diğer iki cami önünde de dağıtım sorunsuz şekilde tamamlandı.

Demirören Haber Ajansı

