Trabzon'un Çaykara ilçesinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüye neden oldu. Demirkapı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle uçuruma yuvarlanan panelvan, 2 kişinin hayatını kaybetmesine, 4 kişinin ise yaralanmasına yol açtı. Olay yerine gelen ekipler, araçta sıkışan kişilere müdahale etti.
PANELVAN UÇURUMDAN AŞAĞI YUVARLANDI
Kaza, Çaykara ilçesi Demirkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemeyen bir panelvan, bilinmeyen bir sebeple kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
2 ÖLÜ, 4 YARALI
Kurtarma ekiplerinin yoğun çabası sonucu araçta sıkışan toplam 6 kişi bulundukları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk kontrollerinde, yabancı uyruklu olduğu belirtilen 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan diğer 4 kişi ise ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Anadolu Ajansı