Trabzonspor'un Mağlubiyeti Sonrası Yerel Basından Skandal Manşet: Büyük Tepki Topladı
Paylaş

Trabzonspor'un Mağlubiyeti Sonrası Yerel Basından Skandal Manşet: Büyük Tepki Topladı

Süper Lig’in 27. haftasında Hatayspor’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Maç sonrası yerel basında atılan "Papara Park’ta Hatay depremi" başlığı büyük tepki topladı

Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, sahasında Hatayspor’a 2-1 mağlup oldu. Bordo-mavililerin aldığı bu yenilgi, hem taraftarlar hem de şehir genelinde büyük hayal kırıklığı yarattı. Ancak maç sonrası yerel basında atılan tartışmalı manşet gündeme damga vurdu.

YEREL BASINDAN TEPKİ ÇEKEN BAŞLIK

Trabzon yerel basını, özellikle kaleci Onurcan Güneş’in performansını eleştirirken, Sonnokta Gazetesi'nin attığı manşet büyük tepkilere neden oldu.

Gazete, Trabzonspor’un aldığı mağlubiyeti “Papara Park’ta Hatay depremi” başlığıyla duyurdu. Hatay’da yaşanan büyük depremin acıları henüz tazeyken, bu ifadenin kullanılması tepki topladı.

Sosyal medyada ve spor camiasında geniş yankı bulan başlık, birçok kesim tarafından duyarsız ve saygısız bulunarak eleştirildi.

 

Kaynak: mynet.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.