TŞOF'ta Apaydın güven tazeledi 
Paylaş

TŞOF'ta Apaydın güven tazeledi 

Ekleme: 08.06.2022 18:21 Güncelleme: 03.06.2026 13:05

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, tek liste olarak girdiği olağan genel kurulda güven tazledi. Apaydın, destekleri için delegelere teşekkür etti.  

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) 32.Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası (ATO)  Congresium kongre salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in yaptığı kongreye mevcut başkan Fevzi Apaydın tek aday olarak katıldı. 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ 

Kongreye katılan delegelerin yeniden güvenin alan mevcut başkan Fevzi Apaydın yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 

ATO Congresium kongre salonunda gerçekleştirilen 32. Olağan Genel Kurul seçimlerinde kayıtlı delegelerin güvenine yeniden layık olan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Yiğiner, Halit Yılmaz, Ünal Akdoğan, Veysel Sarı, Ali Fuat Şeker, Aziz Fatih Yılmaz, Ahmet Tural, Latif Altın, Ercan Soydaş, Rıza Tekin, Yücel Karakaya ve Süleyman Şahin’den oluştu. Denetim kurulu üyeliklerine ise Oktay Nuhoğlu, Heşar Haşimoğlu ve Eyüp Aksu seçildiler. 

N.Alper CABBAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.