Türk Silahlı Kuvvetleri 7 PKK/YPG’li Teröristi İmha Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri 7 PKK/YPG’li Teröristi İmha Etti

Hazır

Giriş: 14.02.2025 14:50 Güncelleme: 14.02.2025 14:50
Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlarla 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Terörle mücadele sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonlarla toplam 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

IRAK VE SURİYE'DEKİ BAŞARILI OPERASYONLAR

Bakanlık, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Terörist neredeyse hedefimiz orası" diyerek, terörle mücadelede kararlılıkla devam edildiğini vurguladı. Yapılan operasyonlarla, Haftanin ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 3 PKK'lı teröristin, Barış Pınarı bölgesinde ise 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

SÜREKLİ OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap