Türkiye'de Terör Örgütleriyle İltisaklı 11 Kişinin Mal Varlıkları Donduruldu
Paylaş

Türkiye'de Terör Örgütleriyle İltisaklı 11 Kişinin Mal Varlıkları Donduruldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, terör örgütleriyle iltisaklı 11 kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.

PKK/KCK, IŞİD, DHKP/C ve TKP/ML Konferans terör örgütlerine ve teröristlere fon sağladığı tespit edilen bu kişiler şunlardır:

PKK/KCK iltisaklı: Mehdin Tekin, Nevzat Göktaşoğlu ve Galip Araş, IŞİD iltisaklı: Mustafa El Casım, Ahlam Khatab, Eesa Alahmad, Muhammed Hajıkadour, Muhammed Khatab ve Yavuz Selim Binici, DHKP/C iltisaklı: Mehmet Güvel, TKP/ML Konferans iltisaklı: Ertan Çita.

Bu karar, 6415 sayılı Terörizmin Finansmanın Önlenmesi Hakkında Kanun'un 7'nci maddesinin 3'üncü fıkrası uyarınca, aynı kanunun 3'üncü ve 4'üncü maddelerine dayanılarak alındı.

 

Kaynak: Reuters

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.